Over ons

Advocatenkantoor Cohen

Advocatenkantoor Cohen is de naam van de praktijk van mr. Cohen. Hij is al sinds 1990 als advocaat in de regio Sittard-Geleen werkzaam en heeft zich geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht. In Sittard-Geleen is hij een van de weinige echte specialisten op het gebied van personen- en familierecht.

 

Ook is hij al geruime tijd lid van de specialistische Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS).

 

Bij mr. Cohen bent u dus aan het juiste adres op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgang, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, afwikkeling ontbonden huwelijksgoederengemeenschap etc.

To the point en uw belang staat centraal

Het belang van u als cliënt staat voorop. Na een eerste intakegesprek analyseer ik het probleem en kom ik met een doelgerichte oplossing. Dat kan een praktisch advies zijn, maar indien nodig voer ik voor u een procedure voor de rechtbank. In het personen- en familierecht zal de procedure meestal bestaan uit het opstellen van een verzoekschrift dan wel het opstellen van een verweerschrift. Vervolgens volgt er een mondelinge behandeling bij de rechtbank, waarna er een uitspraak door de rechtbank volgt.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

 

Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Tel. 046 30 30 038
Mail. info@cohenadvocaat.nl

Wat zeggen onze klanten?